VÍZ, HOMOK, SÁR, HÓ NEM PROBLÉMA!

Amikor kiválaszt egy táskát, erős, megbízható társat szeretne. Ezért csak olyan tartós anyagokat használunk, amelyek biztosítják a vízállóságot valamint a homok és sár távoltartását.

víz, homok, sár, hó
Magas Minőség

PRAKTIKUM MINDENEKFELETT ...

Mert egy táska első és legfontosabb feladata, hogy részt vegyen az ön összes kalandjában! Nem számít hol és milyen időben.
Magas Minőség

... KÉNYELEMRE TERVEZVE

Mert egy táskának ki kell állnia az idő próbáját még ha durván is bánnak vele.

HÁTIZSÁKJAINK NEM HAGYNAK CSERBEN!

Annak érdekében, hogy a táskáink nedvességállóak, ellenállóak és könnyűek legyenek, létrehoztunk egy magas minőségű anyagot: a 420D finomságú nejlon mindkét oldalán teljesen bevonva PVC-vel. Ez ellenálló a szakadásokkal szemben és hajlékonyságot biztosít akár -15 °C-on is.

technológia

HOGYAN KELL ZÁRNI A TÁSKÁKAT

vízhatlanul?

A hajtogatós rendszerű és a vízálló táskák nem biztosítják ugyan azt a védelmet. Miért van ez? Mert az nem zár olyan szorosan. Bizonyosodjon meg róla hogy mit akar a táskától mielőtt kiválaszt egy modellt.

A HAJTOGATÓS RENDSZER

Ez a modell teljes védelmet biztosít. A táska tetejét 3-4-szer fel kell csavarni, ez után akár bele is márthatja vízbe, homokba vagy sárba.

A VÍZÁLLÓ

A táska tartalmához könnyebb hozzáférni és véd a gyenge eső ellen.

TÁSKÁINK MINDEN RÉSZLETÜKBEN ÁTGONDOLTAK

Büszkék vagyunk a 25 éves tapasztalatunkra és a táskáink zárhatóságára. Varrás és ragasztás helyett magas frekvenciájú hegesztést használunk mert ez a technológia biztosítja a táskák vízállóságát és strapabírását. Ellenáll a durva bánásmódnak hosszú időn keresztül.

hf welding

FELELŐS GYÁRTÓ

Felelősen vigyázunk a minőségre és környezetünkre, ezért garantáljuk...

Termékeink minőségét az ügyfeleink megelégedettsége érdekében, az ISO 9001-es előírásoknak megfelelően.

A hulladékok ártalmatlanítása ISO 14001 szerinti történik a fenntartható növekedés érdekében. Kevesebb pazarlás, nagyobb előny!

Társadalmi felelősségünk: törődünk a munkavállalók jogainak védelmével a világ minden táján, és így tiszteletben tartjuk az SA8000 értékeit.
ZULUPACK

TERMÉKEINK
Város
Sport
Utazás

TECHNOLÓGIA
ÜZLETEK
KAPCSOLAT


facebook/ZULUPACK instagram/ZULUPACK  youtube/ZULUPACK
Copyright © 2018 Zulupack BAVLIS Kft. All rights reserved.